WC verstopt

Spoedloodgieter

 

WC ontstoppen

Een verstopt toilet is één van de meest vervelende verstoppingen, omdat een verstopt toilet u erg beperkt in uw dagelijkse leven. U kunt minder goed functioneren in huis en moet vaak een beroep doen op de buren. Wij van Spoedloodgieter.nl snappen dat wanneer u te maken heeft met een verstopt toilet u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Onze loodgieters staan dagelijks voor de uitdaging om toiletten te ontstoppen en wij durven met recht te zeggen dat onze loodgieters hun hand niet omdraaien voor een verstopping. Spoedloodgieter.nl staat dag en nacht voor u klaar en lossen uw toiletverstopping snel en vakkundig op.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Verschillende werkzaamheden

Onze loodgieters worden al jaren ingezet bij wc verstoppingen en zien verschillende oorzaken voorbij komen. De meest voorkomende oorzaken zijn overmatig gebruik van toiletpapier, het doorspoelen van maandverband of het gebruik van keukenpapier als toiletpapier. Wanneer dit het geval is kunt u vaak door middel van een plopper het toilet zelf ontstoppen. Heeft u dit geprobeerd, maar zonder succes? Dan ligt de oorzaak van uw verstopping vaak dieper en kunt u het beste Spoedloodgieter.nl inschakelen. Vaak kunnen we een wc verstopping verhelpen zonder extreem grote ingrijpende werkzaamheden. Onze loodgieters maken bij een toilet verstopping veelal gebruik van een speciale ontstoppingsveer of hoge waterdruk.
Is uw wc verstopt en zoekt u een rioolontstopper die snel ter plaatsen is? Bel dan Spoedloodgieter.nl!

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een verstopte WC en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!