Stankonderzoek

Spoedloodgieter

 

Wij traceren Uw stankprobleem

Stank in uw woning is natuurlijk heel vervelend en kan het wooncomfort sterk beperken. Het is niet altijd direct duidelijk waar rioolstank vandaan komt. Bij grote gecompliceerde problemen kan het daardoor verstandig zijn om een stankonderzoek te laten uitvoeren.

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van de stankoverlast in uw woning af wilt. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl verhelpen het hele jaar door meerdere stankproblemen en kunnen door grondig onderzoek bijna altijd de oorzaak van uw problemen traceren. Uit een stankonderzoek komt altijd sluitend advies voor de oplossing, wanneer het stankprobleem opgespoord is. Wij repareren het gelijk indien mogelijk anders maken we eerst een stappenplan hoe het probleem aan te pakken. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl staan 24/7 voor u klaar om uw stankprobleem op te lossen.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

De oorzaak van stank

Veelal wordt een rioolstank veroorzaakt door een open verbinding in uw rioolstelsel. U ruikt dan een rottende eierlucht die zeer onplezierig is. Deze stank wordt veroorzaakt door H2S gas, dit gas is giftig en kan zorgen voor extreme gezondheidsproblemen. Het gas komt vrij door een rottingsproces van organische stoffen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en de ervaring van onze loodgieters is het opsporen van rioolproblemen voor Spoedloodgieter.nl geen probleem. Dus bent u op zoek naar vakkundige loodgieters die hun vak verstaan en altijd zorgen voor een oplossing van uw probleem? Dan kiest u voor de erkende loodgieters van spoedloodgieter.nl

riolering-aanleggen

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van Rioolstank in huis en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!