Stankonderzoek

Het is niet altijd direct duidelijk waar stank uit afvoeren of riool vandaan komt. Bij grote gecompliceerde problemen kan het daardoor verstandig zijn om een stankonderzoek te laten uitvoeren.

Stankonderzoek

Stank in uw woning is natuurlijk heel vervelend en kan het comfort van uw woning sterk beperken. Daarom wilt u zo snel mogelijk van de stank in uw woning af. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl verhelpen het hele jaar door meerdere stankproblemen en kunnen door grondig onderzoek altijd de oorzaak van uw problemen traceren. Wanneer de stank opgespoord is kunt u zelf de keuze maken of u het door onze loodgieters laat oplossen of dat u het probleem zelf aan gaat pakken. Uit een stankonderzoek komt altijd sluitend advies, waar u met voldoende technische kennis zelf mee aan de slag kunt. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl staan 24/7 voor u klaar.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

De oorzaak van stank

Veelal wordt een rioolstank veroorzaakt door een open verbinding in uw rioolstelsel. U ruikt dan een rottende eierlucht die zeer onplezierig is. Deze stank wordt veroorzaakt door H2S gas, dit gas is giftig en kan zorgen voor extreme gezondheidsproblemen. Het gas komt vrij door een rottingsproces van organische stoffen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en de ervaring van onze loodgieters is het opsporen van rioolproblemen voor Spoedloodgieter.nl geen probleem. Dus bent u op zoek naar vakkundige loodgieters die hun vak verstaan en altijd zorgen voor een oplossing van uw probleem? Dan kiest u voor de erkende loodgieters van spoedloodgieter.nl

riolering-aanleggen

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van stank in huis en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?