Rookdetectie

Schade aan uw riool en rioolwerk is niet altijd zichtbaar. Om problemen te voorkomen raden wij u aan regelmatig een inspectie te doen door middel van rookdetectie.

Rookdetectie

Lekkages kunnen ontstaan door minuscule haarscheurtjes in uw riool. Deze scheurtjes zijn niet altijd gemakkelijk om met het blote oog op te sporen. Daarom is het verstandig om door middel uw riool periodiek te laten keuren door middel van rookdetectie. Bij rookdetectie sluiten onze vakkundige loodgieters de uitgangen van uw riool af en vullen deze vervolgens met milieuvriendelijke rook. Door deze manier van werken kunnen kleine scheurtjes heel gemakkelijk worden opgespoord. Zelfs wanneer deze niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Spoedloodgieter.nl & rookdetectie

Rook door een riool blazen kan natuurlijk iedereen. Het opsporen van mogelijke pijnpunten in uw riolering vereist een bepaalde mate van vakmanschap. Dit komt vooral door het feit dat riolering zich vooral ondergronds bevindt en op andere moeilijk te bereiken locaties. Voorafgaand aan het uitvoeren van een rookdetectie wordt uiteraard de plaatselijke brandweer even ingelicht. Bij het uitvoeren van rookdetectie maken onze loodgieters gebruik van gespecialiseerde rookmachines die regelbaar zijn. Dit is belangrijk omdat er op deze manier scheurtjes en lekkages van de kleinste afmeting opgespoord kunnen worden.

Heeft u op dit moment het idee dat er haarscheurtjes vormen in uw riool? Of heeft u al last van lekkages, maar is het lek lastig boven water te krijgen? Dan biedt rookdetectie uitkomsten. Spoedloodgieter.nl is 24 uur per dag en 7 dagen poer week snel ter plaatsen en heeft alle kennis en kunde in huis om uw snel van uw lekkages te verhelpen.

 

Spoedloodgieter - Rookdetectie Spoedloodgieter - Camera riool inspectie

Contact met uw loodgieter

Heeft u op dit moment last van lekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?