Rookdetectie

Spoedloodgieter

 

Rioolprobleem opsporen d.m.v. rookdetectie

Schade aan uw riool en rioolwerk is niet altijd zichtbaar. Lekkages kunnen ontstaan door minuscule haarscheurtjes in uw riool. Deze scheurtjes zijn niet altijd gemakkelijk om met het blote oog op te sporen. Daarom is het verstandig om door middel uw riool periodiek te laten keuren door middel van rookdetectie. Bij rookdetectie sluiten onze vakkundige loodgieters de uitgangen van uw riool af en vullen deze vervolgens met milieuvriendelijke rook. Daarna volgt de visuele inspectie om te zoeken waar de rook het riool en/of afvoer verlaat, waar dit normaal niet zo moeten.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen


Spoedloodgieter.nl & rookdetectie

Rook door een riool blazen kan natuurlijk iedereen. Het opsporen van mogelijke pijnpunten in uw riolering vereist een bepaalde mate van vakmanschap. Dit komt vooral door het feit dat riolering zich vooral ondergronds bevindt en op andere moeilijk te bereiken locaties. Voorafgaand aan het uitvoeren van een rookdetectie wordt uiteraard de plaatselijke brandweer even ingelicht. Bij het uitvoeren van rookdetectie maken onze loodgieters gebruik van gespecialiseerde rookmachines die regelbaar zijn. Dit is belangrijk omdat er op deze manier scheurtjes en lekkages van de kleinste afmeting opgespoord kunnen worden.

Heeft u op dit moment het idee dat er haarscheurtjes vormen in uw riool? Of heeft u al last van lekkages, maar is het lek lastig boven water te krijgen? Dan biedt rookdetectie uitkomsten. Spoedloodgieter.nl is 24 uur per dag en 7 dagen poer week snel ter plaatsen en heeft alle kennis en kunde in huis om uw snel van uw lekkages te verhelpen.

 

Spoedloodgieter - Rookdetectie

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met uw loodgieter

Heeft u op dit moment last van rioolstank of rioolvliegjes en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!