Rioolvliegjes

Spoedloodgieter

 

Rioolvliegjes veel voorkomend probleem

Rioolvliegjes is een veel voorkomend probleem in afvoeren en rioleringen. De vliegjes lijken op motten en worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Rioolvliegjes zijn vervelend en lastig te bestrijden. Dit komt omdat ze zich zeer snel voortplanten, het vrouwtje legt wel 200 eitjes per dag. Rioolvliegjes voeden zich met schimmels en bacteriën die zich in het riool en kruipruimte bevinden. De latrinevliegjes zijn zo klein dat ze zich door spleten en gaten een weg naar buiten banen. De voeding, die voornamelijk bestaat uit schimmel en bacteriën, blijft kleven onder de vleugels en hierdoor worden deze schadelijke organismes door uw woning verspreidt. Rioolvliegjes kunnen dus wel degelijk zorgen voor gezondheidsschade.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Rioolvliegjes verhelpen

Voor het verhelpen van rioolvliegjes kun je uiteraard kiezen voor ongedierte bestrijding. Het probleem is alleen dat je hiermee niet de oorzaak van het probleem oplost. Dit zorgt ervoor dat de vliegjes vaak binnen mum van tijd weer terug zijn. Het is daarom aan te raden om de oorzaak van het probleem aan te pakken. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl zijn ervaren in het opsporen van rioolproblemen zoals rioolvliegjes en rioolstank.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en de ervaring van onze loodgieters is het opsporen van rioolproblemen voor Spoedloodgieter.nl geen probleem. Dus bent u op zoek naar vakkundige loodgieters die hun vak verstaan en altijd zorgen voor een oplossing van uw probleem? Dan kiest u voor de erkende loodgieters van spoedloodgieter.nl

 

rioolvliegje

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van rioolvliegjes in huis en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!