Riool verstopt

Spoedloodgieter

 

Riool ontstoppen

Doordat erin gootstenen en wasbakken voortdurend zeepresten, vet, olie e.d. wordt doorgespoeld kan een keukenleiding dichtslibben. Voor het oog heeft u een mooie schone keuken, of badkamer, maar onder het oppervlak blijven er telkens kleine restjes plakkend materiaal achter, welke zich gaan hechten aan de tussenleidingen en op den duur kunnen leiden tot ernstige verstoppingen. Een verzakte afvoerbuis slibt eerder dicht dan een buis met voldoende afschot. Door de juiste frees of boor op de veer te koppelen, kunnen alle problemen opgelost worden. Als dit op de juiste manier gebeurd, heeft u een schoon eindresultaat en een prima werkende afvoer.

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen


Toiletverstoppingen

Deze verstoppingen zijn vaak zeer hardnekkig, omdat papier water absorbeert en er een pulp achterblijft in de leidingen en er vaak zaken als hygiƫnisch verband, tampons en vochtig toiletpapier wordt doorgespoeld. Verstoppingen van deze aard zijn beter te verhelpen met het gebruik van hoge waterdruk reiniging. De geavanceerde spuitkoppen boren zich een weg door de ophopingen, vermengen het vuil met water en spoelen het direct weg. Bij beide werkwijzen wordt de buis weer tot de oorspronkelijke diameter gereinigd en is deze als nieuw. Omdat er veelal vanuit een woning een buis apart naar het hoofdriool loopt, spreken wij over een grondleiding. Een grondleiding zakt, trilt en heeft veel te verduren. Daarom gebruiken wij de beste materialen die goed bestand zijn tegen de omstandigheden. Met een diversiteit aan spuitkoppen zoals; roterende spuitkop, wortelfrees, boorpunt en kettingfrees. Voor welke loodgieterswerkzaamheden u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw leidingwerk met aandacht en oog voor kwaliteit leggen, verzorgen of repareren.

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met uw loodgieter

Heeft u op dit moment last van een verstopt riool en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!