Riolering


Rioolvervanging of reparatie?

Gaten en-/of scheuren in het riool worden meestal ontdekt na de reiniging van het riool, maar rare luchtjes of lekkage kunnen duiden op een kapotte riolering. De reparatie of vernieuwing van het riool en-/of afvoer is geen leuke klus om zelf te doen. Bovendien is de kans aanwezig dat alleen de zichtbare schade wordt gerepareerd maar niet de achterliggende oorzaak, zodat de problemen binnen een korte tijd weer terugkeren.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Onderhoud & Inspectie van uw riolering

Rioolonderhoud kan een enorm vervelende klus zijn die erg lang kan duren. Niet als u het door de vakkundige loodgieters van Spoedloodgieter.nl laat doen. Onze loodgieters zijn elke dag op pad om rioolonderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij onze klanten en kunnen vaak binnen mum van tijd de pijnpunten in uw riool in kaart brengen. Hierdoor weet u zeker dat u geen onnodig werk laat doen en u verzekerd bent van geen lekkage binnen afzienbare tijd. Het riool kunnen wij nauwkeurig vinden door middel van zend -en ontvangapparatuur, hierdoor beperken wij breekwerkzaamheden en heeft u minimaal last van onze werkzaamheden in uw woning. Daarnaast wordt er op deze manier direct de juiste oplossing gevonden.

riolering-aanleggen 2_camera-inspectie

CONTACT MET UW LOODGIETER

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter voor Rioolonderhoud, vervanging of reparatie? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?