Lekkage waterleiding


Lekkage waterleiding

Een lekkage aan uw waterleiding zorgt ervoor dat uw woning binnen mum van tijd blank staat. Dan is het natuurlijk logisch dat u daar snel vanaf wilt. Vaak komt dergelijke waterschade en wateroverlast doordat er ergens een waterleiding is geknapt. In tegenstelling tot zulke drastisch gevolgen kan het ook iets minder duidelijk zijn dat u een lekkage aan uw waterleiding heeft. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken in de muur, het plafond of de vloer.

Vaak ontstaat een waterleiding lekkage door slijtage in de vele bochten en klinken of veroudering hiervan. Wanneer dit de oorzaak is van de lekkage moet deze vervangen worden. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl maken gebruik van leidingen van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u nog gedurende lange tijd genieten van uw leidingen en bent u verzekert van een waterdichte leiding voor de komende jaren. Uiteraard willen wij u niet op kosten jagen. het vervangen van leidingen is dan ook de laatste optie waar wij naar kijken. Alleen wanneer wij constateren dat dit echt nodig is vervangen wij de leidingen.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw lekkende waterleiding af

Over het algemeen staat er altijd druk op een leiding. Hierdoor is de kans zeer groot dat u bij een geval lekkage waterleiding altijd een constante lekkage aanwezig is. Er is dus spoed geboden bij een lekkende leiding. Spoedloodgieter.nl staat juist bij spoed voor u klaar! Wij hebben meerdere loodgieters voor u klaar staan die met spoed ter plaatsen kunnen zijn. In de tijd dat u wacht adviseren wij om de hoofdkraan even dicht te draaien. Zo voorkomt u tijdelijk verdere schade, onze loodgieters zorgen voor een blijvende oplossing.

verstopte-x leidingwerk-2

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een lekkende waterleiding en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.