Lekkage plafond


Lekkage plafond

Een lekkage in het plafond uit zich meestal door grote vochtplekken en andere vormen van schimmels op het plafond. De lekkages zelf zijn niet goed zichtbaar en daarom zijn dit soort lekkages vaak lastiger op te sporen. Pas wanneer de lekkage is opgelost kunnen we ervoor zorgen dat deze ook daadwerkelijk verholpen wordt. Aangezien water vluchtig is, zoekt het altijd de weg van de minste weerstand. Onze loodgieters zien maar zelden dat het lek op dezelfde plaats zit als de schimmel en andere zichtbare vochtschade.

het is af te raden om zelf op zoek te gaan naar dergelijke lekkages, omdat u dan vaak meer schade aanricht dan dat het oplost. De meeste mensen beginnen direct met breken, terwijl dit vaak helemaal niet nodig is. Daarom adviseren wij altijd de hulp in te schakelen van een vakman. Zij kunnen in veel gevallen zonder breken de lekkage oplossen.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van de lekkage aan uw plafond af?

Wanneer u last heeft van waterschade aan het plafond, kan dit zeer vervelend zijn. Zoals gezegd is het vaak niet eens nodig om te breken, onze loodgieters speuren de oorzaak van het lek op met de modernste apparatuur. Hierdoor hoeven wij alleen te breken wanneer dit echt noodzakelijk is. Wij staan dag en nacht voor u klaar! Neem contact op met één van onze gecertificeerde loodgieters. Wij hebben in meerdere locaties binnen Nederland loodgieters klaar staan die binnen mum van tijd bij u thuis kunnen zijn.

lekkage-plafond-woning lekkage-plafond2

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van lekkage aan uw plafond en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.