Lekkage kraan


Lekkende kraan

Een lekkende kraan is zien wij als een kraan die blijft druppelen wanneer u de kraan stevig dicht heeft gedraaid. Een lekkende kraan maakt uiteraard een vervelend geluid, maar uw afrekening voor water kan hier ook flink bij oplopen. Daarnaast kunnen er door de constante aanvoer van vocht, schimmelplekken ontstaan die ervoor zorgen dat uw badkamer schade oploopt. Wist u bijvoorbeeld dat 10 druppels water per minuut zorgt voor ongeveer 5 liter water dat ongebruikt wordt weggespoeld? Zonde natuurlijk! Uit ervaring blijkt dat een lekkende kraan meestal het eerste verschijnsel is en vaak leidt tot veel meer problemen. Onze vakkundige loodgieters hebben uw lekkende kraan binnen mum van tijd gerepareerd.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw lekkende kraan af

Er zijn een aantal dingen die u eerst zelf kunt proberen om de lekkage te voorkomen. Voordat u aan het werk gaat is het wel van belang dat u de watertoevoer afsluit. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van het kraan rubbertje, maak de kraan schoon of verwijder de kalkaanslag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een nieuw rubbertje te installeren of de hele slang te vervangen. het probleem kan natuurlijk ook dieper zitten. Dan raden wij aan om de hulp in te schakelen van een erkend loodgieter. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd loodgieter en maken alleen gebruik van de beste kwaliteit onderdelen en gereedschap. Daardoor bent u verzekerd van een kraan die gedurende lange periode niet lekt. Want een lekke kraan daar wilt u snel vanaf.

lekkage-kraan verstopte-x

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een lekkende kraan en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?