Lekkage kraan

Spoedloodgieter

 

Druppelende kraan

Een lekkende kraan zien wij als een kraan die continu blijft druppelen wanneer u de kraan stevig dicht heeft gedraaid, of wanneer een van de aansluitingen lekt. Een lekkende kraan maakt uiteraard een vervelend geluid, maar uw afrekening voor water kan hier ook flink bij oplopen. Daarnaast kan er door de constante aanvoer van vocht, schimmelplekken ontstaan die ervoor zorgen dat er schade veroorzaakt wordt.

Wist u bijvoorbeeld dat 10 druppels water per minuut zorgt voor ongeveer 5 liter water dat ongebruikt wordt weggespoeld? Zonde natuurlijk! Uit ervaring blijkt dat een lekkende kraan meestal het eerste verschijnsel is en vaak leidt tot veel meer problemen. Onze vakkundige loodgieters hebben uw lekkende kraan binnen mum van tijd gerepareerd.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw lekkende kraan af

Er zijn een aantal dingen die u eerst zelf kunt proberen om de lekkage te voorkomen. Voordat u aan het werk gaat is het wel van belang dat u de watertoevoer afsluit. Maak de kraan schoon of verwijder de kalkaanslag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld de hele kraan te vervangen. Dan raden wij U aan om de hulp in te schakelen van onze erkende loodgieters. Alle monteurs van Spoedloodgieter.nl zijn gecertificeerd en gekwalificeerd en maken alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen en onderdelen.

Daardoor bent u verzekerd van een kraan die gedurende lange periode niet meer gaat lekken. Want een lekkende kraan daar wilt u zo snel mogelijk vanaf.

 

lekkage-kraan verstopte-x

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een lekkende kraan en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!