Lekkage gasleiding


Lekkage gasleiding?

Een gas lekkage wordt over het algemeen opgemerkt door de bekende gaslucht die te ruiken is in huis. Deze lekkage komt vaak voort uit uw gasfornuis, geiser, CV ketel of gaskachel. De oorzaak van dergelijke lekkage is vaak een verouderde of slechte aansluiting van bijvoorbeeld een CV ketel. Onze loodgieters zijn dagelijks op pad om mensen te helpen bij hun gas lekkage en zien dat dergelijke leidingen vaak voorkomen bij oudere huizen waarbij er nooit aandacht is besteed aan de leidingen. Het gevaar van gas is dat het vluchtig is en daarnaast zeer explosief. Ook kunnen er verstikkingsverschijnselen plaatsvinden. Gas is gevaarlijk en dus dient er snel een passende oplossing gevonden te worden. De loodgieters van spoedloodgieter.nl staan dag en nacht voor u klaar. Wij hebben meerdere loodgieters standby staan door heel Nederland en kunnen razendsnel ter plaatsen zijn.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw lekkende gasleiding af

Lekkage aan de gasleiding kan zeer gevaarlijk zijn. Daarom is het zaak dat er snel naar gekeken wordt en mogelijke gevaren snel ingeperkt worden. Er zijn al wel maatregelen die u nu zelf kunt ondernemen om het gevaar iets in te perken. Onderneem de volgende maatregelen:

  • Open ramen en deuren
  • Sluit de hoofdkraan in de meterkast
  • Pas op met open vuur, dit kan namelijk een explosie veroorzaken

verstopte-x leidingwerk-2

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een lekkende gasleiding en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?