Lekkage badkamer


Lekkage badkamer?

De gevolgen van een lekkage in de badkamer zijn divers en kunnen heel vervelend zijn. Uw vloer staat blank, er ontstaan vieze vochtplekken en uw voegen kunnen gaan schimmelen. Vaak is de schade die door een lek ontstaat wel te zien, maar is het lek zelf verborgen. Onze loodgieters zien vaak verschillende veroorzakers van dergelijke lekken, denk hierbij aan de wasmachine, de douche of de wastafelkraan. Spoedloodgieter.nl heeft alleen gecertificeerde loodgieters in dienst en zijn in staat binnen een mum van tijd de veroorzaker van dergelijke lekkage op te sporen en te voorkomen. Spoedloodgieter.nl lost uw lekkage in de badkamer snel en professioneel op.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw badkamer lekkage af

Lekkage in de badkamer is heel vervelend, omdat dergelijke lekkage vaak pas wordt opgemerkt wanneer het al te te laat is. De vochtplekken zijn al aanwezig en enige vochtschade begint al oppervlakkig naar voren te komen. Om erger te voorkomen is het belangrijk dat u in een dergelijke situatie snel voor een professionele oplossing kiest. Spoedloodgieter.nl garandeert dat wij het lek snel kunnen vinden. Om het lek te vinden hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Zo kijken we eerst naar alle kitnaden van de douche en het bad. Ook de kitnaden van verschillende afvoeren blijven niet onopgemerkt. Bij 90 procent van de gevallen kunnen we het lek na het afgaan van ons stappenplan vinden.

Hebben we de badkamer lekkage gevonden? Dan zorgen wij voor een duurzame en solide oplossing. Onze loodgieters zijn ervaren op het gebied van badkamer lekkage en zorgen voor een oplossing waar u nog lang plezier van zult hebben. Wij sturen erop dat onze loodgieters een verbluffend resultaat achter laten. Heeft u op dit moment last van badkamer lekkage? Neem dan contact met ons op.

verstopte-x sanitair-aanleggen

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van badkamer lekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?