Lekkage afvoer

Spoedloodgieter

 

Lekt Uw afvoer?

Lekkend water kan zorgen voor tal van problemen. Vochtafscheiding in uw afvoer zorgt niet alleen voor nare luchtjes en direct zichtbaar water op de vloer, maar kan helaas ook schade berokkenen aan uw woning. Zo kan langdurige lekkage schade aan het beton en de vloer van uw woning veroorzaken waardoor de reparatie kosten vlug oplopen. Het is daarom zeer belangrijk om snel in te grijpen bij een lekkende afvoer. Een afvoer lekkage is vaak niet gemakkelijk te bereiken en te traceren. U wilt natuurlijk geen onnodig hak- & breekwerk zonder dat u zeker weet dat het probleem op die plek zit. Daarom gebruiken onze gecertificeerde loodgieters de modernste apparatuur om te bekijken waar het probleem zich bevindt. Wanneer het lek boven is, wordt er alles aan gedaan om met zo min mogelijk slopen Uw lekkende afvoer te verhelpen.

De loodgieters van Spoedloodgieter.nl helpen iedere dag mensen van hun afvoer lekkage af en daardoor kunnen wij snel werken en garanderen wij de oplossing voor uw probleem.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw lekkende afvoer af

De oorzaken van een dergelijke lekkage aan uw afvoer zijn divers. Zo kan lekkage veroorzaakt worden door een verouderde leiding, maar ook onzorgvuldig gebruik van een afvoer kan een oorzaak zijn van lekkage. Dagelijks worden er tal van verschillende stoffen door de leiding gespoeld, zoals: zeep, tandpasta resten en overige zaken. Hierdoor is de kans groot dat uw afvoer verstopt en uiteindelijk gaat lekken. Heeft u op dit moment last van een afvoer lekkage? Geen paniek! Onze vakkundige loodgieters helpen u snel van het probleem af.

 

Lekkage aan uw afvoer? Spoedloodgieter.nl

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een afvoer lekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!