Lekkage afvoer


Lekkage afvoer

Lekkend water kan zorgen voor tal van problemen. Vochtafscheiding in uw afvoer zorgt niet alleen voor nare luchtjes en direct zichtbaar water op de vloer, maar kan helaas ook schade berokkenen aan uw woning. Zo kan langdurige lekkage schade aan het beton en de voer van uw woning veroorzaken waardoor de reparatie kosten vlug oplopen. Het is daarom zeer belangrijk om snel in te grijpen bij een lekkende afvoer. Een afvoer lekkage is vaak niet gemakkelijk te bereiken en te traceren. U wilt natuurlijk geen onderdelen van uw woning afbreken zonder dat u zeker weet dat het probleem op die plek zit. Daarom gebruiken onze gecertificeerde loodgieters de modernste apparatuur om te bekijken waar het probleem zich bevindt. Wanneer het lek boven is, wordt er alles aan gedaan om zo min mogelijk te slopen om de lekkage te verhelpen. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl helpen iedere dag mensen van hun afvoer lekkage af en daardoor kunnen wij snel werken en garanderen wij de oplossing van uw probleem.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van uw lekkende kraan af

De oorzaken van een dergelijke lekkage aan uw afvoer zijn divers. Zo kan lekkage veroorzaakt worden door een verouderde leiding, maar ook onzorgvuldig gebruik van een afvoer kan een oorzaak zijn van lekkage. Dagelijks worden er tal van verschillende stoffen door de leiding gespoeld, zoals: zeep, tandpasta resten en overige zaken. Hierdoor is de kans groot dat uw afvoer verstopt en uiteindelijk gaat lekken. Heeft u op dit moment last van een afvoer lekkage? Geen paniek! Onze vakkundige loodgieters helpen u snel van het probleem af.

verstopte-x dakwerk2

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een afvoer lekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?