Kruipruimte isolatie aanleggen


Isolotie zoals het bedoeld is

De DI-chip wordt toegepast als bodemisolatie voor in kruipruimten. Bestaande woningen, kantoren, scholen, zorgsector gebouwen en nieuwbouw kunnen voorzien worden van de isolerende en vochtremmende DI-chips.

De kruipruimte van gebouwen heeft veelal een groot effect op het woongenot, het leefklimaat en het wooncomfort in uw huis. Een kruipruimte is vaak vochtig. Als deze vochtige lucht in de woonruimte komt, veroorzaakt dit schimmel, stank en gezondheidsklachten. Daarnaast is er meer energie nodig en zijn de onderhoudskosten hoger. Denk daarbij aan het verfwerk van hout en muren.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Relatief kleine investering met een hoog rendement
  • Besparing op jaarbasis van 3-6 m³ gas per m2
  • Gezondheidsvoordeel, huismijt gedijt minder in droge ruimtens
  • Langere levensduur en minder onderhoud gas- en CV leidingen
  • Kruipruimte blijft toegankelijk en bij beperkte hoogte toepasbaar

Verschillende werkzaamheden

De effecten van het toepassen van DI-chips zijn dat de vloer en de kruipruimte droger worden en er minder risico ontstaat op condensvorming. Het draagt bij aan een zeer hoge vochtvermindering van 20-40%, zelfs wanneer de kruipruimte niet geventileerd is. Afhankelijk van de omstandigheden en de constructie van de vloer wordt deze minder koud. Het kan ca. 1-2ºC minder bedragen. U bent verzekerd van een aangenamer woon- en leefklimaat, en u bespaart op uw energierekeningen en onderhoudskosten.

kruipruimte-laten-isoleren 1_rioolontstopping

CONTACT MET UW LOODGIETER

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanbrengen van isolatie? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?