Gootsteen verstopt

Spoedloodgieter

 

Gootsteen ontstoppen

Een gootsteen verstopping kan natuurlijk voorkomen en is uiteraard heel vervelend wanneer het gebeurd. Doordat er in gootstenen en wasbakken voortdurend zeepresten, vet en olie worden doorgespoeld kan uw gootsteen verstoppen. Spoedloodgieter.nl staat ook dan voor u klaar! Afhankelijk van de ernst van de gootsteen verstopping zullen de loodgieters van Spoedloodgieter.nl diverse werkzaamheden toe kunnen passen. In het beginstadium van een verstopping zal het water alleen minder snel doorlopen. Wanneer de gootsteen helemaal verstopt is zal er een totale blokkade plaatsvinden en zal het water dus niet meer door kunnen spoelen. Spoedloodgieter.nl zorgt dat u snel van uw gootsteen verstopping af bent.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Wat kunt u eerst zelf proberen bij een gootsteen verstopping

In sommige gevallen kunt u eerst zelf proberen de gootsteen verstopping te verhelpen. Zo kunt u eerst zelf zichtbaar vuil proberen te verwijderen of een plopper gebruiken om de sifon van de wasbak leeg te halen. Wanneer dat niet werkt kunt u het beste een vakman inschakelen. De loodgieters van Spoedloodgieter.nl zijn allen gecertificeerd en ontstoppen met de grootste zorg uw gootsteen. Wanneer er onverhoopt bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, maken wij gebruik van de allerbeste en hoogste kwaliteit materialen. Zo kunnen wij garanderen dat u nog lang van uw gootsteen kunt genieten.

Dus heeft u op dit moment last van een gootsteen verstopping? Wilt u de gootsteen in uw badkamer of keuken laten ontstoppen? Neem dan eens contact met ons op, wij van Spoedloodgieter.nl vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een verstopte gootsteen en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!