DI Chips

Wanneer u kruipruimte laat isoleren wilt u uiteraard dat dit goed gebeurd. Daarom maken de loodgieters van Spoedloodgieter.nl gebruik van zogenaamde DI Chips.

Isoleren met DI Chips

Wanneer u last heeft van een vochtige kruipruimte dan is isoleren met DI Chips te beste oplossing voor u. DI-Chips vangen vocht in de kruipruimte op waardoor het vocht zich niet meer in de ruimte zelf bevindt. Een kruipruimte zonder vochtproblemen zorgt uiteraard voor een prettig leefklimaat zonder schimmelvorming. Van schimmels kunt u goed ziek worden, zeker wanneer u last heeft van een vochtige kruipruimte. Doordat schimmels en bacteriën zich sneller voortplanten in klamme, natte ruimtes vergroot dit gevaar zich. Isoleren door middel van DI Chips helpt u snel van dit gevaar af en zorgt voor een snelle afname in vocht.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Relatief kleine investering met een hoog rendement
  • Besparing op jaarbasis van 3-6 m³ gas per m2
  • Gezondheidsvoordeel, huismijt gedijt minder in droge ruimtens
  • Langere levensduur en minder onderhoud gas- en CV leidingen
  • Kruipruimte blijft toegankelijk en bij beperkte hoogte toepasbaar

Technische specificaties

Er zijn diverse manieren waarop DI-Chips aangebracht kunnen worden. Bij een DI-Chips installatie van slechts 20 cm laagdikte wordt de luchtvochtigheid in de kruipruimte veelal voldoende verminderd. Bij een dergelijke dikte is het vochtverlies vergelijkbaar aan een geïsoleerde begane grondvloer met RC=2.0M² K/W. Bij een laagdikte van 25 CM DI-Chips is dit gelijkwaardig aan een grondvloer met RC=2,5m² K/W. Het vochtweerstandsgetal van de DI-Chips die gebruikt worden door onze loodgieters is μ2,2. De thermische eigenschap (warmtegeleidingcoëfficiënt), welke gelijk is aan 0,074 W/(m.K), is de praktijkrekenwaarde. Op basis van de λ waarde kan worden gesteld dat bij een laagdikte van:

  • 20 cm DI-Chips R waarde = 2,7
  • 25 cm DI-Chips R waarde = 3,3
  • 30 cm DI-Chips R waarde = 4,0

Bent u op zoek naar een loodgieter die uw kruipruimte goed kan isoleren door midden van DI-Chips? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

2_camera-inspectie 1_rioolontstopping

CONTACT MET UW LOODGIETER

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor het isoleren van uw kruipruimte? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?