Dak- & Zinkwerk

Spoedloodgieter

 

Uw dakbedekking vervangen na een lekkage

Dakbedekking is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht en tochtvrij te maken. Voor platte en licht hellende daken is een bitumineuze dakbedekking vaak een uitstekende oplossing vanwege de unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking. Omdat uw dak een grote rol heeft in het warmteverlies in uw woning, adviseren wij u bij het vervangen van uw dakbedekking na bijvoorbeeld een lekkage, dakisolatie te overwegen. Dit geeft u meer woongenot en een lage energienota.

Let op: Voordat u zelf de binnenzijde van uw dak gaat isoleren, is het van groot belang om na te gaan of dat wel mogelijk is. Door verkeerd isoleren kan uw dakconstructie gaan rotten, wat U uiteindelijk meer kosten gaat opleveren dan eigenlijk noodzakelijk is.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van de lekkage aan uw dak af?

Bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen kapot zijn, de panlatten niet goed meer zijn, of dat de nokvorsten gescheurd zijn of los liggen. Wanneer de nokvorsten nog in het cement liggen, wordt deze poreus en laten ze los. Met als gevolg dat er lekkages ontstaan. Wij bieden u tal van oplossingen voor het renoveren en vernieuwen van uw pannendak.

Zink is een duurzaam materiaal en gaat lange tijd mee en vraagt weinig onderhoud, mits het vakkundig is aangebracht. Het verwerken van lood, koper en zink is echter ambachtelijk werk en vereist vakmanschap. Wij kunnen u van dienst zijn bij alle voorkomende reparaties en/of vernieuwing van uw dakgoten, deklijsten en hemelwaterafvoeren.

 

zinkwerk dakwerk2

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van een daklekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!