Daklekkage en Reparatie


Lekkage aan uw dak?

Dakbedekking is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht en tochtvrij te maken. Voor platte en licht hellende daken is een bitumineuze dakbedekking vaak een uitstekende oplossing vanwege de unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking. Omdat uw dak een grote rol heeft in het warmteverlies in uw woning, adviseren wij u bij de aanleg of de vervanging van uw dakbedekking de toepassing van dakisolatie te overwegen.
Let op: Voordat u zelf de binnenzijde van uw dak gaat isoleren, is het van groot belang om na te gaan of dat wel mogelijk is. Door verkeerd isoleren kan uw dakconstructie gaan rotten. Laat u daarom eerst door ons vrijblijvend adviseren.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Snel van de lekkage aan uw dak af?

Bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen kapot zijn, de panlatten niet goed meer zijn, of dat de nokvorsten gescheurd zijn of los liggen. Wanneer de nokvorsten nog in het cement liggen, wordt deze poreus en laten ze los. Met als gevolg dat er lekkages ontstaan. Wij bieden u tal van oplossingen voor het renoveren en vernieuwen van uw pannendak.

Zink is een duurzaam materiaal en gaat lange tijd mee en vraagt weinig onderhoud, mits het vakkundig is aangebracht. Het verwerken van lood, koper en zink is echter ambachtelijk werk en vereist vakmanschap. Wij kunnen u van dienst zijn bij alle voorkomende reparaties en/of vernieuwing van uw dakgoten, deklijsten en hemelwaterafvoeren.

zinkwerk dakwerk2

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van lekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?