CV-storing


CV-ketel in storing?

Een storing aan uw CV-ketel is natuurlijk vervelend en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Zeker wanneer u net van plan bent om lekker te gaan douchen of besloten hebt om de afwas te gaan doen. Wij van Spoedloodgieter.nl snappen dat en zijn dag en nacht voor u te bereiken bij een dergelijke CV-storing. Ook in het weekeinde en op feestdagen staan wij natuurlijk dag en nacht voor u klaar. Uiteraard hebben onze monteurs verstand van alle bekende merken, te noemen: Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha en AWB. Zo weet u zeker dat u altijd een monteur over de vloer krijgt met verstand van zaken.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij storingen, verstoppingen en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Moderne apparatuur en materialen

De loodgieters van Spoedloodgieter.nl maken gebruik van de allernieuwste technieken op het gebied van loodgieterswerk om u van uw CV-storing te helpen. Onze loodgieters zijn dagelijks op pad om diverse storingen op te lossen en kunnen daardoor het probleem vaak zeer snel oplossen. Wij zorgen dat onze loodgieters altijd up-to-date zijn met de laatste informatie over CV-ketels en kunnen daardoor garanderen dat zij u zeker van uw storing af kunnen helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

cv-ketel

CONTACT MET UW LOODGIETER

Is uw CV-ketel in storing? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekeinde en op feestdagen.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?