CV-ketel storing

Spoedloodgieter

 

Heeft U op dit moment een CV-storing?

Een CV-ketel storing is vervelend en het komt nooit uit, oftewel het komt altijd op het verkeerde moment. Wij snappen dat U hier zo snel mogelijk vanaf wilt, zeker wanneer u net van plan bent om lekker te gaan douchen of om de afwas te gaan doen. Een CV-ketel staat 24/7 voor U klaar en is het meest gebruikte apparaat in Uw huis. Een CV-ketel levert u veel woon- en leefgenot op, daarom moet hij altijd in topconditie zijn.

Wij van Spoedloodgieter.nl zijn dag en nacht te bereiken bij een CV-ketel storing. Ook in het weekeinde en op feestdagen staan wij uiteraard voor u klaar. Onze CV-monteurs hebben verstand van de meest voorkomende CV-ketels. De meest bekende en veel voorkomende merken zijn: Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha, AWB en nog velen andere merken. Zo weet u zeker dat u altijd een CV-monteur over de vloer krijgt met verstand van zaken.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij CV-ketel storingen
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Altijd een vakman over de vloer

De monteurs van Spoedloodgieter.nl zijn gecertificeerd en gekwalificeerd als het gaat om CV-ketel storingen om de juiste diagnose te stellen. Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken om u van uw CV-storing af te helpen. Onze enthousiaste monteurs zijn dagelijks op pad om diverse storingen op te lossen en kunnen daardoor het probleem vaak zeer snel verhelpen. Onze cv-monteurs zijn altijd up-to-date met de laatste informatie over CV-ketels en kunnen daardoor garanderen dat zij u zeker van uw CV-ketel storing af kunnen helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

cv-ketel

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft U een CV-ketel storing en bent u op zoek naar een vakkundige CV-monteur? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!