CV-ketel onderhoud

Ook onderhoudswerkzaamheden voor uw riool, CV, dak of leidingwerk kan spoedloodgieter.nl voor u verrichten. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd loodgieter en gespecialiseerd in het plegen van onderhoud.

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Bij Spoedloodgieter.nl bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan uw CV, riool, dak en leidingwerk. Als gediplomeerd loodgieter zijn wij gespecialiseerd in het plegen van onderhoud. Werk waarbij vakmanschap en de juiste kennis heel belangrijk is, voor een prettig wooncomfort en de veiligheid van u en uw gezin.

Een cv-ketel heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Bij een oude “open” ketel is dat 1 keer per jaar, bij een nieuwer “gesloten” systeem is 1 keer per 2 jaar voldoende. Dit is vaak ook een voorwaarde voor de garantie op het toestel en voor aanspraak op uw brandverzekering. Tevens voorkomt het onnodige storingen en bevorderd een goede onderhoudsbeurt de levensduur van uw installatie.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

OOK VOOR SANITAIR

U kunt ons bedrijf inschakelen voor (periodiek) onderhoud aan uw CV, riool, dak, hemelwaterafvoer en leidingwerk. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van onze onderhoudscontracten.

Ook bij het vervangen van uw sanitair, zoals een kraan, toiletpot, bad, douche of wastafel zijn wij u graag van dienst! Of u nu uw gehele badkamer wilt aanpakken, of enkel een kraan wilt laten vervangen, voor vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle merken sanitair op korte termijn voor u leveren en monteren.

sanitair-aanleggen cv-ketel

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u op dit moment last van lekkage en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?