CV-ketel installeren


installatie van uw CV-ketel

De aanschaf van een CV-ketel is vaak een investering voor langere periode. De CV-ketel, (design) radiatoren of vloerverwarming dienen aan te sluiten op uw woonsituatie en interieur. Wij kunnen u daarin voorzien van het juiste advies, zodat u de juiste keuze maakt. Wij verzorgen voor u de levering, aanleg en onderhoud van uw CV-installatie. Door onze expertise en ervaring weten wij als geen ander welke CV-installatie het beste past bij uw situatie.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Moderne apparatuur en materialen

De loodgieters van Spoedloodgieter.nl maken gebruik van de allernieuwste technieken op het gebied van loodgieterswerk om te bepalen welke CV-ketel het best bij u past. Uiteraard nemen wij telefonisch eerst al uw wensen door en bekijken wij uw woonsituatie. Wanneer dit inzichtelijk is gebracht komen de loodgieters van Spoedloodgieter.nl met een vrijblijvend passend voorstel. U kunt dan zelf beslissen welke CV-ketel het beste past bij uw situatie. Wanneer u de juiste keuze heeft kunnen maken komen onze loodgieters de CV-ketel installeren. Bij de installatie van de CV-ketel gaan onze loodgieters precies te werk. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u extra lang kunt genieten van uw gloednieuwe geïnstalleerde CV-ketel.

cv-ketel

CONTACT MET UW LOODGIETER

Heeft u problemen met uw CV-ketel of wilt u een nieuwe CV-ketel laten installeren? Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Neem dan contact met ons op via: 085-5000172. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Contact met uw loodgieter

Mogen wij u terugbellen?