Camera-inspectie

Spoedloodgieter

 

Rioolproblemen opsporen

Ook voor een camera-inspectie bent u bij spoedloodgieter.nl aan het goede adres. Onze monteurs maken gebruik van verschillende moderne camerasystemen om het riool inwendig te inspecteren en analyseren. Tijdens een dergelijke rioolinspectie of lekdetectie met een riool-camera volgen onze gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs van Spoedloodgieter.nl de weg van de camera door het rioolstelsel op een beeldscherm. Zo kunnen zij op basis van de camerabeelden direct inschatting maken van de ernst van de situatie. Ze zijn opgeleid om verschillende schadebeelden te kunnen herkennen. Indien gewenst kunnen wij deze beelden op een USB-stick zetten. Bijvoorbeeld als bewijs voor uw verzekering, gemeente, VVE-beheerder of huurdersvereniging. Aan de hand van de camera-inspectie wordt een advies gegeven om de werking van het riool weer te optimaliseren. In veel gevallen kan de lekkage en/of verstopping van de riolering verholpen worden door reparatie zonder meteen de hele rioolbuis te vervangen.

Wij kunnen leidingen in diverse diameters inspecteren, van 40mm tot en met het gemeenteriool aan toe. Met onze camera-inspectie voorkomen wij overbodig hak- & breekwerk en-/of graafwerk en bespaard u tijd en geld.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

GEZONDHEIDSRISICO’S BEPERKEN

Nare luchtjes, hoofdpijn of misselijkheid? Dan kan het zomaar zijn dat u een probleem heeft met uw riool.

Door middel van rookdetectie kunnen we bijvoorbeeld rioolstank, lekkages, breuken of verstoppingen opsporen. Residu van uitwerpselen, etensresten en dergelijke blijven achter in uw leidingen en/of afvoer en hopen zich op. Hier krijgen deze de kans om te rotten bij een, voor bacteriën perfect leefklimaat. In zeer ernstige gevallen kan zelfs de motmug, ook wel rioolvlieg genoemd, zich hier nestelen en zich verspreiden door uw woning. Om verdere schade en onkosten te voorkomen is het verstandig niet te wachten en direct een afspraak te maken.

 

Spoedloodgieter - Camera inspectie Camera inspectie voro uw riool - Spoedloodgieter

 

Maak nu een Afspraak!

 

CONTACT MET UW LOODGIETER

Wilt u een camera-inspectie? Last van rioolproblemen of stank? Neem dan contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een Afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Lekkage? CV-Storing? Bel direct voor een afspraak!